SommarLov

Innebär mer sol och skojsigt för Lid the Rib och för Svante är det JOOBB som står överst på listan. Och tyvärr innebär det mindre bloggning se ya!

171717171717171717171717171717

Nathalie Pernilla Fläskdoris Starcevic, har härmed åldrats en hel dag, WOW!
"o de verkar som solen aldrig går, längre än dit min nathalie går"

una pictura de mi amiga preciosa


MUSIK-BILDER-TJOHOOOOO

hej du lama vackra människa, dags för ett inlägg by lid the rib!!!
sitter här och väntar på att min syster ska komma hem så ja kan köpa svantes födelsedagspresent, hon fyller år på onsdag (glöm inte de, de kan bli pinsamt). nu kommer en av mina sommarlåtar, lyssna inte på texten den har inget bra budskap men tycker låten är underbar ändå. om nån vill se musikvideon så länkar ja den, de gick inte ladda upp den, http://www.youtube.com/watch?v=ChynfWBSNQ0 orkar inte skriva va den heter, de får ni läsa på musikklippet...


vad sägs om en fet sommarbild på fillanus o svante? grattis svante, andra omången xD


tack o hej, din faders leverpastej / lydic

bilder?

Hmmm.... kom på att bloggen är tråkig utan bilder, skyll på Revben, hon har alla snygga bilder på mig. Men aaah, det kommer väl....

Booomshakalakalakala

Onödigt inlägg! Lid the Rib spenderade midsomarafton på nyhem, vilket ja me ville men fick icke!!! Ehm. Det blidde hagel och åska och blixt och dunder,..... ngt mer`? Nja .. JUUUST de ! Blöta fötter. Sen blev de mys med familjen och idag har ja (svante) haft vatten krig med mina bröder och film maraton med familjen! Imorgon är det ullared, hälsa om ni ser mig, (den med krulligt hår) hahahhaha!


Midsommar

Yes, och då menas det ... INGEN BLOGGNING ha de bra fläskdorisar

//

SVANTE

NewHome

Idag/ikväll bär det av till Nyhem! Det kommer bli fett(o). Ha de fint alla läsare , besöksrekord igår IGEN! Ni är ju bara för underbara !!!!! =) Det här kommer bli den bästa sommaren, men tro inte att ni är något för de !

Erövra bloggvärlden? ELLEN

Joho, det är sant! Antalen besökare är sååååååååååååååå här stor just nu! Sjuukt nice! Fortsätt våra läsare fortsätt mohahahahaha!
Vi har faktiskt tänkt ut en skit bra sak efter vi blir berömda. Den är verkligen sjuuukt bra ! Ledtråd, det är inte bara vi som blir glada! Så missa inte den, och där har ni ännnu ett skäl till att inte sluta läsa vår blogg!


CHAO

/
SVANTE

Wiiihu!

Härmed välkommnar vi våran nya läsare från danmark, We are welcome our new reader from denmark! Ellen är på väg att erövra världen!


Gissa filmen
"och du din jävel, dig har jag aldrig tyckt om. jag ska begrava dej levande, far åt helvete me dej!"

ha de bra fuckfaces// ELLEN

SOL vind (och vatten)

Jönköping består av varma solstrålar (och iskalla vind pustar) men de stoppar inte rebellerna, nej! Vi är i full rulle för solning!

Facebook - fanclub

OM ni inte visste det så har vi en fanclub på facebook. Kallad rebellenln.blogg.se så sök efter den och gå med i gruppen!

STUDENT

tjoPP. syrran tog just studenten, hinner inte skriva så mkt men snygg va hon iaf!

GRATTIS KARIN!


Skolavlsutnig

Varade idag! Bilder KANSKE kommer på oss snyggingar ;) . Malin och Fill och Adde har avslutning i kväll, slutar 9:an! Vi skall dra dit och kolla! Så ni får ha de bäst för nu ska vi börja njuta av sommarlovet!

Homo LydiC

Är på 2nd hand och köper ett par röda kilklackar till mig, vet dock inte hur dem ser ut för hon kan icke skicka mms. HAHA skadeglädje, får se om dem är snygga ! De får vi hoppas!

Känner att denna bloggen blir bara större och större vilket är HIMLAPERFEKT! skämt åt sidan...

Men jag känner även att det nästan bara är jag SVANTE som uppdaterar, men ack så fel jag kan ha, Lid the rib uppdaterar 1 gång i veckan kanske, ska slå henne med ett järnrör lite nu när hon kommer hem!

Ha de bra alla fläskdorisar där ute och se upp för elaka lärare med pungråttor vid namn Liselotte!

Besöksrekord

IGEN OCH IGEN OCH IGEN! Ni kan bara inte sluta älska oss ;) haha nej då! Men idag har vi icke gjort någon reklam faktistk och så har vi sjukt många besökare :o

Och måste bara berätta om att vi är Torkel fans! Så ni vet det! Det kan vara därför fuckface och fläskdoris m.m. kan komma upp i denna underbara blogg.

Visst tycker ni om bloggen, vi vet att ni gör de. Vi har även startat ett bloggkrig mot blablabla.blogg.se säger dock inte vad dem heter på riktigt för då får de mer läsare än oss!

Nu ska fläskdoris dra! See you fuckface

HAHAHA

Den säger allt!

/ Svante

Gillar ni vår blogg?

Gillar ni vår blogg? Klart att ni gör! Då tycker vi att ni ska lägga till oss på bloglovin. Följ min blogg med bloglovin

tjock?

tänkte bara visa en video för välden. den är tjock och fyrkantig men smakar som ett gooddtiees.
efter regn kommer solsken fuckface/ lydic

ps. super mario är visst bra, bättre än svante och hennes mamma (tillsammans)

Ny DESIGN

NY DESIGN BABY

Besöksrekord

IGEN , ni är ju bara för underbara !

ELLEN-Gästbagatellen

Malin Ewermyr tar gästbagatellen ikväll.

Hola a todos!
Jag är rätt kort, rätt cool och en rätt speciell person!
Min mamma kallar mig för Malin och det gör också min pappa samt alla mina vänner.

Jag skulle visst skriva något här...Hmmmm.. vad ska jag skriva?
Jag kallas tjock och jude av mina små kära rebeller! Men ack de har fel!
Jag lider av anorexia och kristendom, men också av en pojkvän som inte vill lämna mig i fred!
Jag ger honom tågbiljetter  till stockholm och göteborg för att slippa honom. men när han kommer hem sitter han på bussen till mitt hus. nej nu ska vi vara lite allvarliga...ne det gick visst inte. MOHAHAHAHAHAH! skämt....
ack stackars er som tvingas läsa detta sjukt roliga inlägg. Måste bara berätta att jag också har en blogg, den heter
mongomalin, eller va det mallanbrallan..hmm..eller kanske mallebralle. Kommer inte ihåg! men när jag kommer på så hör jag av mig! När jag fattar hur man gör med bloggar så ska jag skriva inlägg om killar, sex och droger !
NOT!
Just nu ser jag en lekstuga, en moped av märket...såg inte här ifrån vad det stod xD Ser också en cykel, som är gul.

Juste skulle länka en låt jag tyckte om också! Det blir jobbigt eftersom jag gillar nästan all musik. Men ska tänka lite.....luktar det bränt?.. MOHAHAH (kul att jag skämtar på min egen bekostnad!)
Ne det får nog bli Kanye West- Love Lockdown hörde den igår och den är nice! Här är en cooool remix!hoppas ni får ett trevligt liv tjockisar!

Besöksrekord

Besöksrekord baby!

Super Mario

SUUGER och de gör Lydia med!

RSS 2.0